Echipa SAGA precizează, în urma acuzaţiilor privind anularea de concerte, că toţi artiştii au fost plătiţi conform înţelegerilor contractuale, toate condiţiile financiare au fost respectate, fiind depuse toate eforturile pentru a asigura prezenţa artiştilor pe scena festivalului. Ediţia a patra a evenimentului, la care au cântat Rita Ora, Armin van Buuren, Loreen, Dennis Lloyd, Raye sau James Hype, a adunat 180.000 de participanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din păcate, nu putem rezolva probleme specifice, care depăşesc sfera noastră de control şi înţelegere. Sperăm ca publicul SAGA, cei aproape 180.000 de oameni care au crezut în noi, care cred în forţa acestui festival de patru ani, să ne rămână alături şi să înţeleagă că şi noi suferim, exact ca ei, şi noi suntem dezamăgiţi şi furioşi, exact ca ei, pentru că noi toţi suntem SAGA. Însă, în ciuda tuturor problemelor, am simţit şi în acest an energie şi entuziasm, iubire pentru festival şi toleranţă. Pentru asta vă suntem profund recunoscători şi vă aplaudăm la fel de tare cum aţi făcut voi în faţa artiştilor. Promitem că vom folosi lecţiile primite pentru a îmbunătăţi SAGA, iar la anul va fi mai bine. SAGA a devenit o parte din Bucureşti şi povestea merge mai departe alături de voi”, a declarat Allan Hardenberg, CEO-ul festivalului.

Potrivit organizatorilor, cântăreaţa americană de rap Nicki Minaj şi-a anulat concertul cu doar trei ore înainte, invocând motive care au stârnit multă dezamăgire în rândul tuturor celor vizaţi şi implicaţi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Din respect pentru fani, echipa SAGA a anunţat rambursarea sumelor plătite, astfel:
1-Day Sunday: 30% pentru biletele din ziua de duminică, scanate
1-Day Sunday: 100% pentru biletele din ziua de duminică, nescanate
3 Days Pink: 15% pentru biletele roz cu acces la toate cele trei zile
Choose Your Day: 100% pentru biletele de tipul „Alege-ţi ziua”, nescanate.

Formularul pentru rambursarea banilor poate fi accesat şi completat până la 12 iulie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.