Cântăreaţa Pink a anunţat că nu va putea cânta, miercuri, la Berna. Această decizie a fost luată "după consultarea medicului ei".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Instagram, cântăreaţa melodiei "Raise Your Glass" a invocat motive medicale, a căror natură nu a precizat-o.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

"După ce mi-am consultat medicul şi am luat în considerare toate opţiunile, mi s-a spus că nu pot concerta mâine", a scris ea pe reţeaua de socializare.

"Îmi pare atât de rău", a adăugat ea. "Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună, să împărtăşim spectacolul nostru cu voi şi sunt atât de dezamăgită că trebuie să anulăm".  "Vă trimit dragoste şi sănătate şi sper să ne revedem curând". 

Pink se află în prezent în turneul său mondial Summer Carnival, care a început în iunie 2023. Turneul promovează al nouălea album de studio al ei, "Trustfall". În octombrie, cântăreaţa a fost nevoită să amâne două concerte planificate în Statele Unite din cauza unor probleme medicale în familia sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.