La o zi după ce Spania a învins Anglia în finala Euro 2024 de la Berlin, Kate şi William au publicat o fotografie cu cei mai mici doi copii ai lor, Charlotte şi Louis, urmărind meciul la televizor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi copii, în vârstă de 9 şi 6 ani, pot fi văzuţi din spate, purtând tricouri în culorile echipei Angliei, cu numele lor.

"Anglia, munca voastră în echipă, curajul şi determinarea au fost o inspiraţie pentru noi toţi, tineri şi bătrâni. Felicitări Spania!", au scris pe Twitter Prinţul şi Prinţesa de Wales, semnând W & C pentru William şi Catherine.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Duminică, prinţesa Charlotte le-a însoţit pe mama sa Kate şi pe mătuşa sa Pippa Middleton la finala masculină a turneului de la Wimbledon din Londra.

În a doua sa apariţie publică de la anunţarea diagnosticului său de cancer, Prinţesa de Wales a fost aplaudată călduros la Wimbledon.

Prinţul George, fiul cel mare al cuplului, a călătorit la Berlin cu tatăl său pentru a urmări finala de pe Stadionul Olimpic, alături de regele Spaniei, Felipe al VI-lea, şi de fiica sa cea mică, Sofia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.