Producţiile horror, thriller şi mystery, precum „Salem's Lot" şi „Caddo Lake", anunţă Halloween-ul pe platforma Max. Drame emoţionante, precum „Îngeri obişnuiţi" („Ordinary Angels"), comediile, cum este „Ce facem în umbră" („What we do in the shadows"), vor fi de asemenea pe platformă în octombrie. În categoria sport, snooker-ul, ciclismul şi sporturile de iarnă vor fi în prim plan această lună, cu turnee şi curse importante, şi mai ales, cu deschiderea Cupei Mondiale de Schi Alpin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Filme

Adaptarea cinematografică a bestsellerului din 1975 al lui Stephen King, „Salem's Lot”, va debuta în 3 octombrie. Producţia îl urmăreşte pe autorul Ben Mears care se întoarce în casa copilăriei sale, în Jerusalem's Lot, în căutarea inspiraţiei pentru următoarea sa carte. Acesta descoperă însă că oraşul său natal este ameninţat de un vampir însetat de sânge.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Din 4 octombrie apare pe Max „Scrisori scandaloase” („Wicked Little Letters”), care urmăreşte povestea conservatoarei Edith Swan şi a imigrantei irlandeze Rose Gooding. Când localnicii încep să primească scrisori pline de blasfemii, Rose este considerată responsabilă pentru ele. Acuzaţiile iau amploare şi declanşează un scandal naţional şi un proces. Femeile din oraş pornesc însă o investigaţie pe cont propriu deoarece consideră că Rose e nevinovată.

Din 10 octombrie, „Îngeri obişnuiţi” („Ordinary Angels”) intră pe Max. Filmul, bazat pe evenimente reale, este povestea lui Sharon, o coafeză puternică, dar cu probleme, care îşi redescoperă motivaţia când îl întâlneşte pe Ed. El este un văduv care munceşte din greu pentru a-şi întreţine cele două fiice, în timp ce aşteaptă un transplant de ficat pentru cea mai mică dintre ele. Sharon se hotărăşte să ajute această familie şi mută munţii din loc pentru a le fi alături. Producţia urmează o poveste remarcabilă despre credinţă, miracole de zi cu zi şi îngeri.

În thrillerul supranatural „Caddo Lake”, din 10 octombrie, dispariţia unei fetiţe de opt ani porneşte un lanţ de evenimente. Odată cu acestea iese la iveală un mister vechi de decenii care se petrece în comunitatea strânsă din Caddo Lake.

Din 11 octombrie, pe Max va fi lansat filmul de groază „Nu” („Nope”), cu Daniel Kaluuya şi Keke Palmer. Aceştia interpretează un frate şi o soră care sunt martorii unei descoperiri înspăimântătoare.

În aceeaşi zi, va fi lansată şi producţia bazată pe întâmplări reale „Regele Arthur” („Arthur The King”). Filmul spune povestea lui Michael Light, un sportiv profesionist de curse de anduranţă, care pe parcursul a zece zile şi 435 de mile formează o legătură specială cu un câine vagabond pe nume Arthur. Michael este disperat după o ultimă şansă de  a câştiga, în timp ce convinge un sponsor să îl susţină pe el şi o echipă de sportivi pentru Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană. Pe măsură ce echipa este împinsă la limitele extreme ale rezistenţei, Arthur redefineşte ce înseamnă cu adevărat victoria, loialitatea şi prietenia.

„A fost odată-n Soho” („Last Night in Soho”) se vede din 18 octombrie. Acest thriller de Edgar Wright spune povestea unui designer de modă aspirant care poate să călătorească în mod misterios în anii 1960, unde lucrurile nu sunt atât de fermecătoare pe cât par.

Lista filmelor care intră pe Max în octombrie este completată de: „Bestia” („Beast” 2022), „Farul” („The Lighthouse”), „Baubaul” („The Boogeyman”), „Cadoul” („The Present”), „Menajera tăcută” („The Quiet Maid”), „Ei/Pe ei” („They/Them”), „Fantoma de pe teren” („The Phantom of the Open”), „Anonim” („Anonymous”), „Infracţiunile lui Emily” („Emily the Criminal”), „Renaştere” („Resurrection”), „Trei panouri lângă Ebbing, Missouri” („Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”), „Tigru şi dragon” („Crouching Tiger, Hidden Dragon”), „Milk - Preţul curajului” („Milk”), „T2 Trainspotting”.

Seriale

Din 7 octombrie, Max difuzează „Franciza” („The Franchise”) despre membrii unei echipe de producţie al unei francize neapreciate, care luptă pentru locul lor într-un univers cinematic nebunesc, dezvăluind haosul ascuns din spatele realizării unui film cu supereroi.

Premiera serialului „O prietenă devotată” („The Confidante” aka. „Une Amie Dévouée”) va fi în 11 octombrie. Thrillerul psihologic, bazat pe fapte reale, o aduce în prim plan pe Christelle "Chris" Blandin, o pariziană obsedată de muzica rock. Ea a fost martora atacurilor teroriste de pe 13 noiembrie 2015 şi rămâne apropiată de comunitatea de supravieţuitori, susţinând că prietenul ei cel mai bun s-a numărat printre răniţii de la teatrul Bataclan. Astfel, Chris devine o personalitate importantă într-o asociaţie de supravieţuitori. În scurt timp însă, încep să apară discrepanţe în povestea ei ceea ce ridică semne de întrebare pentru adevăratele victime ale tragediei.

Din 28 octombrie este difuzat sezonul trei din „Cineva, undeva” („Somebody somewhere”). În noul sezon, Sam este martora schimbărilor monumentale care au loc în vieţile tuturor din jurul ei, ceea ce ar putea declanşa schimbarea necesară ca să investească în sfârşit în ea însăşi. Joel şi Brad îşi asumă un risc şi se mută împreună, Fred alege să trăiască mai sănătos şi Tricia începe să iasă la întâlniri.

De asemenea, în luna octombrie mai apar şi: „Îngerul morţii” („Angel of Death”), „The Mind Behind Powers”, „Un nou început” („Found”), „Superman şi Lois” („Superman and Lois”) şi „Ce facem în umbră” („What we do in the shadows”).

Sport live

În luna octombrie amatorii de snooker se pot bucura de două competiţii de prestigiu în care Judd Trump, câştigătorul ambelor competiţii de sezonul trecut, îşi va apăra premiul: Openul Wuhan din China (7-13 octombrie) şi Openul Irlandei de Nord la Belfast (20-27 octombrie).

Tot în octombrie au loc mai multe competiţii de ciclism. Punctul culminant al lunii e reprezentat de Turul Lombardiei (Il Lombardia), ultima Clasică Monument a sezonului. Totodată luna octombrie aduce curse de o zi în Italia, Franţa şi Germania, dar şi tururi de o săptămână precum Turul Langkawi sau Cro Race, precum şi Campionatul Mondial pe Velodrom (16-20 octombrie).

Iar pentru pasionaţii de sporturi de iarnă, sezonul începe cu etapa de deschidere a Cupei Mondiale de Schi Alpin la Sölden în 26-27 octombrie.

Documentare & Reality

Din 2 octombrie, Max Cornelius şi echipa lui din „Comorile auto ale lui Max” („Max Carshop”) scotocesc prin garaje şi depozite de fiare vechi din nordul Germaniei pentru a repune în funcţiune orice maşină.

„Poliţia vitezei” („Speed Cops”), unde şoferiise dau mari şi gonesc prin Germania, iar poliţiştii ştiu exact ce este impresionant, dar şi ce nu este legal, va fi din 4 octombrie.

Sezonul trei din „Camionagii prin Europa” („Asphalt-Cowboys”) este programat din 15 octombrie. Acesta arată viaţa regilor şoselelor, mereu pe drum, la mii de kilometrii de cei dragi, dar care nu ar schimba această viaţă pentru nimic în lume.

16 octombrie aduce sezonul patru din „Un detectiv american: Jow Kenda” („Homicide Hunter: American Detective”). Detectivul Jow Kenda revine pentru a prezenta cazuri de crime din toată ţara şi detectivi care au contribuit la prinderea criminalilor.

Actorul spaniol Rodolfo Sancho dă primul interviu în care vorbeşte despre situaţia fiului său, care e acuzat de crimă premeditată în Thailanda. Acesta va apărea în producţia „Cazul Sancho” („The Sancho Case”) care vine pe Max din 18 octombrie.

„Surori de categoria grea” („1000-Lb Sisters”) revine cu un nou sezon din 23 octombrie. Surorile Slaton cântăreas împreună aproape o tonă şi încearcă să slăbească suficient ca să li se aprobe operaţia bariatrică.

În luna octombrie, vor fi pe platformă şi: „Bani electronici: Misterul Bitcoin” („The Bitcoin Mystery”), „Nu sunt un monstru: Crimele lui Lois Riess” („I am not a monster: The Lois Riess Murders”), „Oameni din Florida” („It’s Florida, Man”), „Suflare de foc” („Breath of Fire”), „Vânătorii de piele” („Skin Hunters”), „Medicină faţă în faţă” („The Face Doctors”), „Lux la scară mică” („Tiny Luxury”), „Social media: Reţele criminale” („Deadly Influence: The Social Media Murders”), „Specialişti în fiare vechi” („Scrappers”), „Revista People investighează: Cum să supravieţuieşti unui criminal în serie” („People Magazine Killer Investigates: Surviving A Serial Killer”), „Două hoteluri, 100 de zile” („100 Day Hotel Challenge”), „Fraţii Scott: Investiţii pe profit” („Backed by the Bros”), „Crima din oraşul meu” („Murder in the Heartland”), „Crima din Elm Street” („The Real Murders on Elm Street”).

Pentru copii

Din 3 octombrie, „Să-nceapă aventura! - Fionna şi Cake” („Adventure Time: Fionna & Cake”) vine pe Max. Fionna şi Cake, cu ajutorul fostului Rege al Gheţii, Simon Petrikov, pornesc într-o aventură în multivers, care devine călătorie de auto-descoperire. Între timp, un antagonist nou şi foarte periculos, decis să-i şteargă din existenţă, îi vânează din tenebre.

„Craig şi dumbrava” („Craig of the Creek”) revine din 7 octombrie pe Max cu sezonul şase. Serialul îi are ca protagonişti pe Craig şi prietenii săi, Kelsey şi JP. Aventurile lor au loc în misterioasa dumbravă de la marginea oraşului - un adevărat paradis al celor mici, plin de fortăreţe şi curse cu obstacole.

În 11 octombrie vor apărea pe platformă şi toate filmele din seria Ice Age: „Epoca de gheaţă” („Ice Age”), „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi” („Ice Age: Collision Course”), „Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă” („Ice Age: Continental Drift”), „Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor” („Ice Age: Dawn of the Dinosaurs”), „Epoca de Gheaţă 2: Dezgheţul” („Ice Age: Meltdown”).

Din 14 octombrie, se vede „Lumea lui Barney” („Barney’s World”). Barney, dinozaurul mov care întruchipează iubirea, îi învaţă pe copii cum să se iubească pe ei înşişi şi pe ceilalţi.

Un nou sezon din „Ninjago: Ascensiunea dragonilor” („Ninjago: Dragons Rising”) va fi difuzat din 21 octombrie. După ce un cataclism le-a schimbat lumea, Ninja vechi şi noi trebuie să lucreze împreună să salveze toate regatele de răufăcători avizi după putere.

În 27 octombrie, este programat „Garfield” („The Garfield Movie”), unde faimosul motan ce urăşte zilele de luni şi iubeşte lasagna, urmează să aibă o aventură sălbatică. După o reuniune neaşteptată cu tatăl lui demult pierdut - motanul Vic - Garfield şi Odie, prietenul lui canin, sunt forţaţi să lase în urmă viaţa lor plină de răsfăţ şi i se alătură lui Vic la un jaf amuzant, cu mize mari.

A doua zi, în 28 octombrie, copiii vor vedea „Jessica şi marea ei lume mică” („Jessica’s Big Little World”), în care Jessica vrea să fie „copil mare” .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.