Filmul "Bad Boys: Ride or Die/ Băieţi răi: Pe viaţă şi pe moarte", regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, cu Will Smith şi Martin Lawrence în rolurile principale, a debutat pe primul loc în clasamentul românesc de weekend, după ce a fost văzut în sălile de cinema de 43.689 de spectatori şi a strâns 1.405.552 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ride or Die" a costat 100 de milioane de dolari. La nivel mondial, producţia a generat 104,6 milioane de dolari. 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"The Garfield Movie" a coborât pe locul doi în clasamentul românesc, în al patrulea weekend de la debut. Garfield, faimosul motan de interior, care urăşte zilele de luni şi iubeşte lasagna, porneşte într-o aventură nebună în aer liber. După o reuniune neaşteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăieşte pe stradă, Garfield şi amicul său canin Odie renunţă la viaţa confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari.

Filmul de animaţie a generat venituri de 278.165 de lei. 

Filmul horror "Tarot" a coborât pe locul trei în top, după ce a fost văzut în cinematografe de 5.984 de spectatori şi a adunat 168.022 de lei. 

Animaţia "My Sweet Monster/ Prinţesa şi monstrul fermecat" a debutat pe locul patru în clasament. Filmul a adunat în săli 6.387 de spectatori şi 124.870 de lei. 

"If/ Prieteni imaginari", regizat de John Krasinski, cu Ryan Reynolds, John Krasinski, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt, Matt Damon în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la lansare. Potrivit datelor cinemagia, filmul a avut 4.832 de spectatori şi a generat venituri de 124.432 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.