Producătorul de mobilă Euro Evi din Iaşi mizează anul acesta pe o creştere de 50% a cifrei de afaceri, prin comparaţie cu 2022, până la aproximativ 12 milioane de lei.
”Producătorul de mobilă Euro Evi din Iaşi mizează anul acesta pe o creştere de 50% a cifrei de afaceri, prin comparaţie cu 2022, până la aproximativ 12 milioane de lei. Estimarea are la bază în principal proiectele pe care compania le dezvoltă pe segmentul de clienţi B2B (business-to-business), care au crescut odată cu dezgheţarea pieţei imobiliare, cât şi solicitările tot mai numeroase din partea clienţilor B2C (business-to-consumer)”, anunţă compania.
Pentru producătorul de mobilă din Iaşi, 2022 a fost de asemenea un an bun, mai ales după ce s-a extins în Bucureşti cu un showroom în care s-au investit aproximativ 300.000 de euro. Datorită finalizării acestui proiect, cât şi revitalizării industriei de profil, cifra sa de afaceri a fost de 7,9 milioane de lei la finalul lui 2022, cu 40% peste rezultatul înregistrat în anul precedent.
28 noiembrie - Profit Financial.Forum
„Pandemia de COVID-19 a fost o provocare greu de imaginat pentru mulţi dintre noi. Companiile, indiferent de domeniu, au investit în digitalizare şi au adoptat cele mai noi tehnologii pentru a-şi optimiza businessul. Şi noi am făcut parte din acest proces de schimbare permanentă în ultimii trei ani şi am acţionat în consecinţă”, declară Marius Enea, coproprietar Euro Evi.
La momentul de faţă, compania este activă în regiunea Moldovei, în Constanţa, Braşov şi Bucureşti, iar pe termen mediu şi lung ia în calcul o expansiune în mai multe oraşe din ţară cu showroom-uri sau magazine. Ca să susţină creşterea pe care mizează şi în anii următori, Euro Evi a realizat deja investiţii în echipamente şi utilaje moderne pentru extinderea capacităţilor de producţie.
Compania deţine o fabrică de aproximativ 2.500 mp în Iaşi, având totodată şi puncte secundare de lucru, sub forma unor ateliere, cu echipe de montaj, în mai multe zone din ţară.
„Ne dorim să investim şi în creşterea capacităţii de producţie, dar considerăm prioritară partea care vizează echipele de montatori. Este important să acoperim cât mai multe oraşe cu aceste echipe şi, în prezent, ne concentrăm în această direcţie”, declară la rândul său Ionuţ Badurlă, coproprietar Euro Evi.
Printre cele mai căutate produse fabricate astăzi la fabrica Euro Evi din Iaşi se află atât piesele care se reconfigurează în funcţie de spaţiile existente într-un imobil şi cele care integrează tehnologia în structura lor (cum ar fi încărcarea wireless sau sistemele de iluminat), precum şi piesele realizate după un design clasic.
Înfiinţată în 1992, compania Euro Evi are ca principal obiect de activitate mobilierul realizat pe comandă. Cel mai mare număr de clienţi se află pe segmentul proiectelor rezidenţiale şi comerciale, compania se adresează şi clienţilor persoane fizice. Activă în câteva zone din ţară, inclusiv în Bucureşti, Euro Evi este deţinută astăzi, în proporţii egale, de doi antreprenori români - Marius Enea şi Ionuţ Badurlă.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.