Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a postat pe pagina sa de Facebook imagini dintr-un avion al companiei FLYONE şi a afirmat că ”preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor, iar curăţenia este uneori inexistentă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Paul Anghel a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care se observă scaune din avion cu partea metalică desfăcută, unde se pot agăţa călătorii, dar şi alte zone unde asemenea scaune sunt descusute. 
Directorul general al ANPC notează că în asemenea aeronave îţi poţi rupe hainele sau te poţi murdări. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 
”Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor iar curăţenia este uneori inexistentă, te poţi îmbrăca într-o salopetă de lucru pentru a fi eventual protejat în a nu îţi murdări sau rupe hainele….”, a declarat Paul Anghel, care indică faptul că avionul este utilizat de compania FLYONE, companie aeriană low-cost din Republica Moldova, fondată în 2016.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.