Producătorul ChatGPT are în lucru noi modele lingvistice şi ia în considerare abonamente extrem de scumpe pentru acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În prezent, un abonament ChatGPT Plus costă 20 de dolari pe lună, iar  multe dintre funcţiile chatbot-ului pot fi accesate chiar gratuit de utilizatori.

Acest lucru s-ar putea schimba, când compania va lansa noile modele lingvistice, Strawberry şi Orion, la care lucrează în prezent.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Conform surselor citate de The Information, şefii companiei au discutat deja despre strategia de vânzare a acestora, iar una dintre variante presupune abonamente care vor costa până la 2.000 de dolari pe lună.

Dacă despre Orion nu se cunosc multe informaţii, Strawberry se pare că va fi capabil să rezolve probleme de matematică pe care nu le-a întâlnit niciodată, să îndeplinească sarcini complexe, cum ar fi dezvoltarea strategiilor de piaţă şi rezolvarea puzzle-urilor complicate de cuvinte şi să efectueze "cercetări profunde".

Conform aceloraşi surse, acest model lingvistic ar urma a fi lansat undeva în cursul toamnei.

OpenAI este în plină campanie de strângere de fonduri, iar printre potenţialii investitori, care ar putea să-i ducă valoarea de piaţă la peste 100 de milioane de dolari, numărându-se Nvidia şi Apple.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.