Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, marţi, că au fost instalate noi echipamente de aer condiţionat la Aeroportul Henri Coandă, după avaria produsă recent la sistemul din zona de îmbarcare. Alte echiopamente vor fi ontate în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La Aeroportul Henri Coandă, au fost puse în funcţiune două echipamente suplimentare de aer condiţionat care să rezolve situaţia apărută în urma avariei produse la sistemul de aer condiţionat din zona de îmbarcare a aerogării Plecări. Alte două echipamente vor fi puse în funcţiune la noapte”, a transmis, marţi, CNAB, într-un comunicat de presă.

Compania precizează că, în plus, un echipament de mare capacitate va fi pus în funcţiune miercuri, 3 iulie, iar un altul pe 4 iulie.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Prestatorul de servicii de mentenanţă pentru sistemul de aer condiţionat a fost penalizat, întrucât nu a asigurat condiţiile climatice din terminal,  prevăzute în contract”, a mai transmis CNAB.

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au anunţat, sâmbătă, că au dat o amendă de 10.000 de lei Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti deoarece sistemul de ventilaţie din Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu funcţiona şi au cerut ca această problemă să fie rezolvată în 48 de ore.

Echipele de control au stabilit că temperatura ajungea la 31 de grade în zonele terminalelor Plecări şi Sosiri.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.