Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, anunţă luni că Avioane Craiova, companie de stat, încheie primul semestru cu venituri de trei ori mai mari şi un profit net de 7,5 milioane lei, de la o pierdere de 6,3 mil. lei în semestrul 1 din 2023. El arată că proiectul de modernizarea a avionului IAR 99 SM continuă, însă trebuie diversificată activitatea de la Avioane Craiova, aceasta fiind provocarea pentru managementul companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Avioane Craiova, companie de stat, încheie primul semestru cu venituri de trei ori mai mari şi un profit net de 7,5 milioane lei, de la o pierdere de 6,3 milioane lei în S1/2023", scrie Ştefan Radu Oprea pe Facebook.

Ministrul Economiei precizează că proiectul de modernizarea a avionului IAR 99 SM continuă şi transmite un mesaj managementului companiei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Proiectul de modernizarea a avionului IAR 99 SM continuă, însă trebuie să diversificam activitatea de la Avioane Craiova. Aceasta este provocarea pentru managementul companiei”, mai arată ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.