Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, în debutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat proiectul Drumului Expres Bacău - Piatra Neamţ, în lungime de 51 de kilometri, o investiţie de peste 9 miliarde de lei, aşteptată de mediul de afaceri local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuăm marile investiţii în infrastructură şi aprobăm proiectul Drumului Expres Bacău - Piatra Neamţ, în lungime de 51 de kilometri. Este o investiţie de peste 9 miliarde de lei, îndelung aşteptată de locuitorii din zonă şi de mediul de afaceri local”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de Guvern.

Potrivit acestuia, finanţarea este asigurată în special din fonduri europene, iar termenul de realizare este de 4 ani.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Alt proiect rutier important aprobat azi este drumul de legătură Pucioasa-Fieni, investiţie de peste 680 de milioane de lei, finanţată tot din fonduri europene”, a mai transmis premierul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.