CNAIR anunţă, joi seară, că echipele care lucrează pe Valea Oltului au realizat mai multe străpungeri prin pădurea de pe versant şi se avansează în toate cele opt puncte de lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

”La ora 20.00 s-a redeschis traficul rutier pe DN7 (Boiţa - Lazaret) conform programului zilnic stabilit. Echipele care se ocupă de defrişări au avansat astăzi pe cele 8 zone ale versantului. Până la acest moment au fost realizate mai multe străpungeri prin pădurea de pe versant în cele 8 puncte de lucru”, a transmis, joi seară, CNAIR.

Sursa citată menţionează că în zilele următoare vor continua activităţile pentru degajarea terenului necesar realizării investigaţiilor geo-tehnice dar şi cele pentru eliberarea amplasamentului viitorului sector de autostradă din proximitatea DN7.

”Reamintim că lucrările desfăşurate în această zonă reprezintă risc de căderi de material lemnos, stânci şi pământ, motiv pentru care a fost absolut necesară restricţia totală a circulaţiei pe timpul zilei pe un sector al DN7”, a mai transmis copmania.

În lungime de aproximativ 8 km, sectorul DN7 cuprins între Boiţa şi Lazaret este închis zilnic între orele 6.00 şi 20.00 în perioada 08 iulie - 09 august.

În acest interval de timp constructorul secţiunii 2 a autostrăzii Sibiu - Piteşti trebuie să defrişeze aproximativ 10 ha de pădure aflată în zonele critice şi să asigure traseele necesare proiectării şi execuţiei.

Lucrările vor fi reluate vineri, la ora 6.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.