Compania americană de curierat UPS a realizat venituri de 21,8 miliarde de dolari, în trimestrul al doilea, în scădere cu 1,1% faţă de al doilea trimestru din 2023. Profitul operaţional consolidat a fost de 1,9 miliarde de dolari, în T2, în scădere cu 30,1% faţă de al doilea trimestru din 2023 şi cu 29,3% pe o bază ajustată. UPS anunţă că relansează programul de răscumpărare a acţiunilor, vizând 1 miliard de dolari anual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”UPS (NYSE:UPS) a anunţat venituri consolidate în trimestrul al doilea din 2024 de 21,8 miliarde de dolari, o scădere de 1,1% faţă de al doilea trimestru din 2023. Profitul operaţional consolidat a fost de 1,9 miliarde de dolari, în scădere cu 30,1% faţă de al doilea trimestru din 2023 şi cu 29,3% pe o bază ajustată. Câştigul diluat pe acţiune a fost de 1,65 dolari pentru trimestrul respectiv; câştigul diluat pe acţiune ajustat de 1,79 dolari a fost cu 29,5% mai mic decât în aceeaşi perioadă din 2023”, anunţă compania.

Pentru al doilea trimestru din 2024, rezultatele GAAP includ o taxă după impozitare de 120 de milioane de dolari, sau 0,14 dolari pe acţiune diluată, compusă dintr-o plată unică de 94 de milioane de dolari pentru a rezolva o problemă de reglementare internaţională şi costuri de transformare şi alte taxe în valoare de 26 de milioane de dolari.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Acest trimestru a reprezentat un punct de cotitură semnificativ pentru compania noastră, deoarece am înregistrat din nou o creştere a volumului în SUA, pentru prima dată în nouă trimestre. Aşa cum era de aşteptat, profitul nostru operaţional a scăzut în prima jumătate a anului 2024 faţă de rezultatele raportate anul trecut. În viitor, ne aşteptăm să reluăm creşterea profitului operaţional”, a declarat Carol Tomé, CEO UPS.

Pentru 2024, UPS estimează venituri consolidate estimate de aproximativ 93 miliarde de dolari. Marja operaţională consolidată ajustată preconizată să fie de aproximativ 9,4%, iar cheltuieli de capital de aproximativ 4 miliarde de dolari. UPS vizează răscumpărări de acţiuni de aproximativ 500 de milioane de dolari.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.