Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că, la Aeroportul Henri Coandă, au fost puse în funcţiune 5 noi echipamente suplimentare de aer condiţionat, care să rezolve situaţia apărută în urma avariei produse la sistemul din zona de îmbarcare a aerogării Plecări. Firma care asigură mentenanţa pentru sistemul de aer condiţionat a fost penalizată în total, până în prezent, cu peste 2.3 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În plus, un alt echipament de mare capacitate urmează să fie pus în funcţiune în cursul zilei de joi.
”În total, puterea suplimentară asigurată de cele 6 noi echipamente este de 2.270 KW”, precizează reprezentanţii CNAB.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Pentru nerespectarea condiţiilor contractuale, prestatorul de servicii de mentenanţă pentru sistemul de aer condiţionat a fost penalizat în total, până în prezent, cu suma de 2.389.403 lei, din care 375.240 lei – pentru probleme legate de climatizare, la care se adaugă 0.15% pe zi din abonament pentru neconformităţi ale temperaturilor.

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au anunţat, sâmbătă, că au dat o amendă de 10.000 de lei Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti deoarece sistemul de ventilaţie din Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu funcţiona şi au cerut ca această problemă să fie rezolvată în 48 de ore.

Echipele de control au stabilit că temperatura ajungea la 31 de grade în zonele terminalelor Plecări şi Sosiri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.