Sezoane noi ale serialelor „Tulsa King”, „Frasier” şi „Paw Patrol”, dar şi „The Holdovers”, povestea relaţiei neobişnuite dintre un student rebel, un profesor notoriu antipatic şi bucătarul şef al şcolii, vor putea fi urmărite pe SkyShowtime din septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Douglas Is Cancelled”, din 5 septembrie

Ajuns deja la vârsta mijlocie şi cu părul grizonant, Douglas Bellowes (Hugh Bonneville) este crainicul de ştiri respectat şi experimentat al emisiunii „Live At Six” şi totodată un povestitor care îşi iubeşte viaţa pe care a clădit-o împreună cu soţia sa, Sheila (Alex Kingston). În culisele emisiunii, Douglas are constant nevoie de încurajare din partea lui Madeline (Karen Gillan), colega sa mai tânără de platou, expertă în tehnologie şi în reţelele sociale. Considerat o adevărată comoară naţională care, aparent, nu poate greşi, Douglas are parte de o viaţă privilegiată până când face o glumă imprudentă la nunta vărului său. Este însă auzit de un coleg, care îl ameninţă că îi va dezvălui comentariile pe reţelele de socializare. În timpul isteriei şi asaltului digital care urmează, presupusa indiscreţie a lui Douglas este disecată şi dusă la extreme, iar toată lumea are o părere pe această temă. În efortul de a scăpa de această polemică, Douglas se află într-o situaţie haotică şi imposibil de gestionat, dar va putea oare conta pe sprijinul agentului şi al colegilor săi? Ce urmează să facă Douglas? Este el o victimă a „culturii boicotării”? Cu 2 milioane de urmăritori, care este motivaţia lui Madeline
de a posta în numele lui Douglas? Prieten sau duşman? Aceasta este întrebarea.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Tulsa King”, sezonul 2, din 18 septembrie

„Tulsa King” este povestea capului mafiei din New York, Dwight, generalul Manfredi (Silvester Stallone), imediat după eliberarea sa din închisoare, după 25 de ani. Exilat fără menajamente de şeful său, îşi înfiinţează o afacere în Tulsa, Oklahoma. Când îşi dă seama că familia sa mafiotă nu prea îl priveşte cu ochi buni, Dwight face, treptat, echipă cu nişte personaje dubioase, care îl ajută să-şi stabilească un nou imperiu criminal, într-un loc cu totul neobişnuit pentru el. În sezonul doi revin şi vedete din primul, precum Annabella Sciorra şi Tatiana Zappardino, alături de o distribuţie incredibilă care îi include pe Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza şi Jay Will, cât şi pe Garrett Hedlund şi Dana Delany.

„Frasier”, sezonul 2, din 23 septembrie

Noul sezon din Frasier continuă să-l urmărească pe Frasier Crane (Kelsey Grammer) în următorul capitol al vieţii sale, după ce se întoarce la Boston pentru a face faţă noilor provocări, pentru a crea noi relaţii şi - cu speranţă - pentru a-şi îndeplini în sfârşit un vis vechi sau două. În plus faţă de Grammer, serialul îl are în rolul principal pe Jack Cutmore-Scott ca Freddy, fiul lui Frasier; Nicholas Lyndhurst ca Alan, vechiul amic de facultate al lui Frasier devenit profesor universitar; Toks Olagundoye ca Olivia, colega lui Alan şi şefa departamentului de psihologie al universităţii; Jess Salgueiro ca Eve, colega de cameră a lui Freddy; şi Anders Keith ca David, nepotul lui Frasier. Peri Gilpin va relua, de asemenea, rolul iconic al lui “Roz Doyle” ca invitat recurent, legendarul James Burrows revenind pentru a regiza două episoade ale noului sezon. Primul sezon din „Frasier” este disponibil în prezent pe platformă.

„PAW Patrol”, din 30 septembrie

PAW Patrol este un serial de acţiune şi aventură pentru preşcolari, generat pe calculator (CG), cu un grup de şase căţeluşi eroici, conduşi de Ryder, un băieţel de 10 ani, priceput la tehnologie. Având la dispoziţie o combinaţie unică de abilităţi de rezolvare a problemelor, vehicule cool şi umor gestual, PAW Patrol lucrează împreună pentru a proteja comunitatea din Adventure Bay. De la Marshall, căţelul pompier, până la Chase, detectivul grupului şi la Skye, care zboară cu elicopterul ei, fiecare căţeluş oferă echipei personalitate şi abilităţi unice, plecând de la importanţa muncii în echipă şi a spiritului civic. Cu toţii poartă pe spate PupPacks speciale, care îi ajută să se ocupe de orice - de la eliberarea unor pisici până la salvarea unui tren dintr-o avalanşă de pietre! Şi oricât de mare ar fi aventura, PAW Patrol are întotdeauna timp pentru jocuri, râsete şi masaje la urechi oferite de Ryder.

„The Holdovers”, din 30 septembrie

Povestea relaţiei neobişnuite dintre un student rebel, un profesor notoriu antipatic şi bucătarul şef al şcolii, singurii care au rămas în campus în timpul vacanţei de Crăciun, ajutându-se
reciproc să înţeleagă că nu sunt legaţi de trecutul lor. Acest film emoţionant îi are în distribuţie pe Paul Giamatti, câştigătorul Globului de Aur, Da’Vine Joy Randolph, câştigătorul premiului Oscar şi pe debutantul Dominic Sessa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.