Meciul dintre România şi Ţările de Jos a fost, marţi, lider absolut de audienţă, la Pro TV, în intervalul orar 19.00 - 20.52. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 30.7 puncte de rating şi 81.6% cotă de piaţă, un nou record pentru piaţa din România, având cifre de 24 de ori mai mari faţă de locul 2 care înregistra doar 1.3 puncte de audienţă şi 3.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 4,9 milioane de români au urmărit partida iar în minutul de aur, la ora 20.21, peste 5,3 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confruntarea dintre România şi Olanda a adus trei goluri, toate marcate de adversari, prin Gakpo în minutul 20 şi Malen în minutele 83 şi 90+3. 

De la ora 22.00, Austria şi Turcia a fost ultimul meci din etapa Optimilor. Turcii s-au aflat constant la conducere prin golurile marcate de Demiral în minutele 1, respectiv 59, însă austriecii s-au apropiat în minutul 66, după reuşita lui Gregoritsch. Astfel, Turcia s-a calificat şi va întâlni Ţările de Jos în Sferturi. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cel de-al doilea meci al zilei, cel dintre Austria şi Turcia a fost lider absolut de audienţă, la Pro TV, în intervalul orar 22.00 - 23.52. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.6 puncte de rating şi 45.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 2.3 puncte de audienţă şi 8.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,6 milioane de români s-au bucurat de fotbal, iar în minutul de aur, la ora 22.12, au urmărit partida 2,1 milioane de telespectatori. 

Şi Studioul EURO a fost lider absolut de audienţă în intervalul 23.57 - 25.01. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 4.6 puncte de rating şi 33.3% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 1.5 puncte de audienţă şi 10.7% share

Meciurile din Sferturi vor fi transmise, în direct, la Pro TV şi pe Voyo. Vineri, vor fi transmise primele două meciuri din Sferturi: Spania - Germania şi Portugalia - Franţa. Sâmbătă, etapa va ajunge la final cu întâlnirile dintre: Anglia - Elveţia şi Olanda - Turcia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.