Kate Middleton a avut o apariţie publică alături de prinţul William joi, fiind primul alături de soţul ei de când a terminat tratamentul de chimioterapie. Împreună au vizitat familiile victimelor atacului mortal din Southport de la sfârşitul lunii iulie, în timpul unui atelier de dans pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

După cum relatează Sky News, Palatul Buckingham a anunţat miercuri seara că prinţul William va face această vizită. Abia joi, cu puţin timp înainte de sosirea lor în Southport, a fost anunţată prezenţa prinţesei de Wales.

Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au întâlnit joi în privat cu familiile celor trei victime: Bebe King, în vârstă de 6 ani, Elsie Dot Stancombe, în vârstă de 7 ani, şi Alice da Silva Aguiar, în vârstă de 9 ani. De asemenea, s-au întâlnit cu cei care au acordat primul ajutor care au fost de serviciu în acea zi şi au discutat cu echipajele de poliţie şi de ambulanţă despre sprijinul psihologic care a fost acordat personalului centrului.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Potrivit Sky News, Kate Middleton a simţit că i-au sprijinit în „cele mai grele momente ale lor”: „După ce aţi fost martori la toate acestea, şi voi aveţi nevoie de sprijin”, a adăugat ea.

„Sunteţi cu toţii eroi”, a conchis Kate Middleton. „Vă rog să vă asiguraţi că aveţi grijă de voi, nu vă grăbiţi, nu vă grăbiţi să vă întoarceţi la muncă”. Regele Charles al III-lea a vizitat deja Southport la 20 august pentru a-şi exprima sprijinul pentru victime.

În martie anul trecut, prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer. Ea a anunţat în urmă cu doar o lună că şi-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Într-un lung mesaj video publicat pe reţelele de socializare la 9 septembrie, Prinţesa de Wales a subliniat: „Drumul către recuperare şi sănătate deplină este unul lung”.

Deşi vizita sa la Southport a fost prima pe care a făcut-o cu Prinţul William de atunci. De asemenea, ea a avut în 2 octombrie o întâlnire cu Liz Hatton, o pacientă cu cancer în vârstă de 16 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.