Platforma Disney+ a lansat, joi, o ofertă pentru o perioadă limitată, pentru clienţii noi şi cei care se reabonează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Începând cu 12 septembrie şi până la 27 septembrie, clienţii noi şi cei care se reabonează la Disney+, pot beneficia de preţul de 10,99 lei/lună în primele trei luni - redus faţă de preţul lunar de 36.99 lei/luna - accesând www.disneyplus.com.

După trei luni, Disney+ se reînnoieşte automat la preţul lunar curent pentru Premium de la acel moment, cu excepţia cazului în care anulezi înainte.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Din această toamnă, pe Disney+ sunt în portofoliu premiere mult aşteptate, printre care „Agatha – De la bun început” de la Marvel Television (19 septembie), filmul Pixar cu cele mai mari încasări din toate timpurile „Întors pe dos 2”, precum şi cele mai recente succese: „The Acolyte”, „Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)”, „Percy Jackson şi Olimpienii”, „Bluey”. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.