În septembrie, la Disney+, Anna Wintour şi editorii Vogue îi vor purta pe telespectatori într-o călătorie în timp alături de vedete din showbiz până în lumea modei din anii '90 în „In Vogue: Anii ‘90”, Agatha Harkness va face o călătorie pe legendarul Drum al Vrăjitoarelor în serialul „Agatha - De la bun început” („Agatha All Along”) de la Marvel, iar lucrurile se vor aprinde din nou între Lucy şi Stephen în noul sezon din „Minte-mă” („Tell Me Lies”).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Copiii vor avea parte de noutăţi precum „LEGO Războiul Stelelor: Reconstrucţia Galaxiei” („Star Wars: Rebuild the Galaxy”) şi „Ayla şi Oglinzile” („Ayla and the Mirrors”), iar luna septembrie îi va încânta şi pe iubitorii de documentare cu două noi lansări de la National Geographic, „Zborul şi Alex Honnold: Ascensiune arctică”.

Serialul „In Vogue: Anii ’90”

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Partea I (Episoadele 1-3) - 13 septembrie
Partea II (Episoadele 4-6) - 20 septembrie

Anii '90 au fost deceniul în care moda a ieşit de pe podium şi a intrat în cultura mainstream. Cu o distribuţie de primă mână din lumea modei, filmului şi muzicii, alături de Anna Wintour şi Edward Enninful de la Vogue, această serie de referinţă dezvăluie povestea din interior a celor mai cunoscute momente din anii '90 din lumea modei şi a culturii pop.

Serialul „Agatha - de la bun început”, din 19 septembrie, 2 episoade în premieră

Agatha Harkness se trezeşte neputincioasă după ce un adolescent goth suspect o eliberează de sub o vrajă distorsionată. Ea devine interesată atunci când acesta o roagă să ducă pe legendarul Drum al Vrăjitoarelor, o mănuşă magică de încercări care, dacă supravieţuieşte, recompensează vrăjitoarele cu ceea ce au nevoie. Împreună, Agatha şi adolescentul adună un cenaclu disperat şi pornesc pe Drumul Vrăjitoarelor...

Serialul „Minte-mă”, sezonul 2, din 4 septembrie, toate episoadele disponibile

Sezonul 2 începe când Lucy Albright (Grace Van Patten) şi Stephen DeMarco (Jackson White) se întorc la facultate, fără să vorbească după despărţirea lor dramatică de la începutul verii. Cu toate acestea, deşi sunt despărţiţi, ei se regăsesc într-o nouă versiune a dinamicii lor de dependenţă - care este pe cât de exasperantă, pe atât de inevitabilă. Între timp, povestea se extinde mai adânc în vieţile grupului de prieteni ai lui Lucy şi Stephen, pe măsură ce consecinţele sezonului 1 au un impact neaşteptat asupra tuturor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.