Warner TV difuzează în serile de marţi ale lunii septembrie lungmetraje dramatice care redau subiecte palpitante şi au în centru personaje puternice. Mickey Rourke, Ellen Barkin, Leonardo DiCaprio, Omar Sharif, Julie Christie, Kate Winslet şi Jude Law sunt câţiva dintre protagoniştii filmelor din programul Warner TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Thrillerul neo-noir „Johnny băiat frumos”  („Johnny Handsome” - 1988) poate fi vizionat la Warner TV în 3 septembrie, de la ora 23:35.

John Sedley s-a născut cu o malformaţie gravă şi este ironizat „Johnny Handsome”. El şi cel mai bun prieten sunt înşelaţi de doi complici la o infracţiune, iar un judecător îl trimite pe Johnny la închisoare. Acolo întâlneşte un chirurg care caută un cobai pentru a încerca o procedură în chirurgia cosmetică reconstructivă. Gândindu-se că nu are nimic de pierdut, primeşte o faţă nouă, cu un aspect normal, înainte de a fi eliberat. Însă dorinţa lui de răzbunare persistă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Regizat de Walter Hill, adaptat după romanul „The Three Worlds of Johnny Handsome” al lui John Godey, filmul îi are în distribuţie pe Mickey Rourke, Ellen Barkin, Forest Whitaker şi Morgan Freeman.

În 10 septembrie, de la ora 23:30, la Warner TV este programat un alt thriller - „Insula Shutter” („Shutter Island” - 2010), regizat de Martin Scorsese.

Doi agenţi americani sunt trimişi la un azil pe o insulă îndepărtată pentru a investiga dispariţia unui pacient, însă acolo unul dintre ei descoperă un adevăr şocant despre loc. Distribuţia este alcătuită din Leonardo DiCaprio, Emily Mortimer, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Max von Sydow, Michelle Williams şi Patricia Clarkson.

Război şi romantism, putere şi dorinţă sunt elementele cheie ale lungmetrajului „Doctor Zhivago” (1965), recompensat cu şase premii Oscar, care va fi difuzat de Warner TV în 17 septembrie, la ora 23:30.

Regizat de David Lean şi produs de Carlo Ponti, filmul spune povestea vieţii unui medic şi poet rus care, deşi căsătorit, se îndrăgosteşte de soţia unui activist politic şi trece prin momente dificile în timpul Primului Război Mondial, apoi al Revoluţiei din Octombrie.

„Contagion: Pericol nevăzut” (2011), producţie care părea o avanpremieră la pandemia de Covid-19, intră în programul Warner TV în 24 septembrie, de la ora 20:30.

Profesionişti din domeniul sănătăţii, oficiali guvernamentali şi oameni obişnuiţi se află în mijlocul unei pandemii, în timp ce se încearcă găsirea unui leac. Regizat de Steven Soderbergh, filmul îi are în distribuţie pe Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow şi Kate Winslet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.