Seria „Dezastre în aer: Raport Special” va debuta pe National Geographic în 25 iulie şi va fi difuzat în fiecare joi, la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia este realizată de Cineflix, cu Alex Bystram producător executiv. În fiecare episod al seriei „Dezastre în aer: Raport Special”, sunt analizate trei dezastre aviatice, toate având o cauză comună. De la defecte tehnice catastrofale şi piloţi eroici care depăşesc dificultăţi majore, până la date greşite între avion şi pilot care duc la erori fatale, această serie explorează în detaliu tragediile aviatice şi lecţiile oferite.

„Dezastre în aer: Raport Special” îşi propune să aducă în atenţia publicului nu doar detaliile tehnice şi circumstanţele fiecărui accident, ci şi impactul emoţional asupra celor implicaţi. Fiecare episod îmbină interviuri cu experţi în aviaţie, reconstituiri dramatice şi imagini de arhivă pentru a oferi o perspectivă completă asupra fiecărui incident.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Un episod important este „Instruire ignorată”, care va fi difuzat în 22 august. Acest episod va include o analiză detaliată a tragicului accident de elicopter în care şi-a pierdut viaţa celebrul baschetbalist Kobe Bryant.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.