Sneakers & Co., cel mai mare eveniment de sneakers din România, se întoarce între 7-9 iunie 2024 la Combinatul Fondului Plastic din Bucureşti!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Festivalul adună peste 50 de retaileri într-un spaţiu dedicat artei. Partenerii festivalului pregătesc: ediţii limitate, reduceri, customizare sneakers, staţii de curăţare sneakers, concursuri de sport (streetball), o zonă de arcade games, haine vintage, muzică, food & drinks si altele.

Cu mii de vizitatori din toată ţara, Sneakers & Co. devine punctul de referinţă pentru comunitatea de sneakerheads din România!

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

O altă zonă de neratat este cea de conferinte - Stories, unde experţi şi pasionaţi discută despre sneakers şi cele mai hot trenduri; aici veţi învăţa tips & tricks direct de la cei care fac trendurile posibile. Momentul culminant al acestei ediţii se anunţă a fi prezenţa lui Michael Dupoy, autorul seriei "All Gone", o colecţie de cărţi care surprind cele mai relevante articole şi momente din lumea streetwear-ului! 

A treia ediţie a acestui eveniment vizează atât pasionaţii de sneakers, cât şi pe cei care doresc să petreacă un weekend cool, într-un loc unde muzica, street style-ul şi arta se întâlnesc în armonie perfectă!   

În curtea Combinatului Fondului Plastic veţi găsi un food court şi baruri, zone dedicate competiţiilor sportive şi petrecerilor, precum şi DJ set-uri şi live set-uri exclusive de la Alt Om, Psihotrop sau On the Block.

Preţul unui bilet de o zi este doar 49 lei, iar pentru un abonament de 3 zile vei plăti doar 99 lei! Nu rataţi această experienţă unică şi fresh!

Pentru mai multe detalii şi ultimele update-uri, vizitaţi: 

www.sneakersandco.ro 

www.instagram.com/sneakersandco.ro  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.