Digi FM a încheiat cu succes încă un capitol incendiar al festivalului Untold, iar întreaga echipă prezentă a transmis adrenalina şi emoţia pe toată durata celor patru zile de emisie din inima Ardealului. Untold, cel mai mare eveniment muzical din România şi al treilea festival din lume, conform DJ MAG, a fost şi anul acesta locul unde magia pură a întâlnit muzica bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La această ediţie, staţia radio a oferit aproape 40 de ore de transmisie directă dintr-un studio amenajat lângă Cluj Arena. De la celebrităţi şi artişti de renume cum ar fi Grasu XXL, Irina Rimes şi Edy Chereji până la invitaţi de marcă precum Emil Boc, fiecare invitat a adus un strop de magie şi a creat momente de neuitat. DJ-ii Digi FM, Almud şi Dan T, au urcat atât pe main stage, cât şi pe scena retro, iar muzica lor vibrantă a electrizat publicul până la răsărit.

În plus, aproape toţi artiştii prezenţi la festival au lăsat mesaje speciale pentru ascultătorii Digi FM şi au împărţit din entuziasmul lor, în conexiune directă cu fanii. Oana Zamfir, Vlad Craioveanu, Ramon Cotizo şi Alice Tudor împreună cu colegul Cetin Raşit, au adus la microfonul Digi FM cele mai interesante declaraţii şi interviuri exclusive cu performerii, tocmai bune de urmărit pe site-ul şi pe platformele de socializare Digi FM.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Oana Zamfir a declarat: Untold 2024 a fost o experienţă nouă şi plină pentru mine. Nu mi-aş fi imaginat că voi reuşi să mă bucur la aceeaşi intensitate de emisia specială din festival, de timpul petrecut cu echipa Digi FM, de concertele artiştilor pe care abia aşteptam să îi văd live, de momentele cu prietenii mei şi de întâlnirile cu unii dintre artiştii pe care am avut ocazia să îi intervievez. Au fost 4 zile în care am fost Vrăjiţi de muzică, în care bucuria a luat locul oboselii şi prietenia a înlocuit dezbinarea. A fost magic de la început până la final şi abia aşteptăm ediţia aniversară de anul viitor. Şi mai mult decât atât, bucuria este şi mai mare, pentru că tocmai am aflat că vizualizările cumulate ale platformelor social media Digi FM, strict pe materialele #vrajitidemuzica şi #untold, au strâns 300.000 de vizualizări.”

Festivalul a adunat peste 427.000 de participanţi din întreaga lume, iar headliner-ii precum Lenny Kravitz, Sam Smith, Swedish House Mafia, Louis Tomlinson, Martin Garrix şi Mahmut Orhan au oferit showuri de excepţie care au menţinut publicul „Vrăjit de muzică” pe parcursul întregului eveniment.

Privind spre viitor, Untold X, cea de-a 10-a ediţie a festivalului, promite să fie şi mai spectaculoasă, iar Digi FM va fi acolo să povestească întregii ţări despre energia şi efervescenţa acestei experienţe unice. Digi FM. Newsic Radio.

Despre Digi FM

Sub manifestul "NEWSIC Radio", Digi FM aduce cea mai tare combinaţie de muzică, ştiri şi divertisment. Radioul privat cu cea mai mare acoperire de pe întreg teritoriul României propune ascultătorilor un conţinut dinamic şi atractiv, în care ştirile de maximă importanţă sunt prezentate în echilibru perfect cu poveştile fascinante ale oamenilor de rând şi cu dezbaterile consistente sau dialogurile efervescente ON AIR, toate îmbinate cu muzică atent aleasă şi premii care fac zilele cu adevărat speciale. Din portofoliul Grupului DIGI  mai fac parte posturile TV:  Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice: Digi World, Digi Life, Film Now şi Digi Animal World, cele muzicale: UTV, Music Channel, Hit Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.