Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă sâmbătă că sistemul fotovoltaic montat la Grădina Zoologică Bucureşti s-a dovedit o investiţie foarte importantă, prin care instituţia a devenit sustenabilă, prietenoasă cu mediul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sistemul fotovoltaic montat la Grădina Zoologică Bucureşti s-a dovedit o investiţie foarte importantă, prin care instituţia a devenit sustenabilă, prietenoasă cu mediul. Prin acest proiect, au fost reduse semnificativ facturile la energia electrică”, a transmis primarul Capitalei pe Facebook.

El arată că spre exemplu, anul acesta au făcut o economie de aproximativ 7.000 de euro la facturile din perioada ianuarie – aprilie, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Sistemul este alcătuit din 178 de panouri fotovoltaice montate pe acoperişul clădirilor administrative.Din august 2023, când au fost instalate, până în prezent, acestea au produs 74 MW”, precizează Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.