Un grav accident rutier s-a produs, duminică amiază, pe şoseaua de centură din nordul municipiului Craiova. Un şofer care nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a fost izbit violent de o motocicletă. În urma impactului şi motociclistul a fost grav rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul rutier a avut loc duminică, 2 iunie în jurul orei 13:26, pe drumul naţional 65 F – Centura de Nord a municipiului Craiova.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F, la ieşirea din parcare nu ar fi acordat prioritate de trecere, fiind acroşat de o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În urma evenimentului, din nefericire, conducătorul auto de 45 de ani a decedat”; informează oficialii Poliţiei judeţene Dolj.

Şi motociclistul în vârstă de 56 de ani a fost rănit, fiind transportat în stare gravă la spital. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.