Anca Todoni, locul 141 WTA, a ajuns, marţi, în turul doi al calificărilor la turneul de grand slam de la Wimbledon. Tot marţi, Irina Bara a fost eliminată în calificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Todoni a învins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 181 mondial, scor 6-3, 6-2, într-o oră şi 13 minute.

Irina Bara, locul 220 WTA, a pierdut în primul tur al calificărilor în faţa spportivei din Cehia Gabriela Knutson (231 WTA), scor 6-7 (6), 1-6, într-o oră şi 29 de minute.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În turul doi al calificărilor, Anca Todoni o va întâlni pe favorita 32, sportiva australiană Kimberly Birrell (132 WTA).

Tot marţi, Gabriela Ruse, locul 152 WTA, a ajuns în turul doi al calificărilor învingând-o pe sportiva din Columbia Emiliana Arango, locul 122 WTA, scor 6-2, 6-3, într-o oră şi 23 de minute. În runda următoare, românca o va întâlni pe jucătarea cehă Dominika Salkova, numărul 149 mondial.

Marţi mai joacă în calificări Miriam Bulgaru (cu neo-zeelandeza Lulu Sun) şi Andreea Mitu (cu Maya Joint din Australia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.