Echipa de volei masculin Arcada Galaţi a anunţat, vineri, transferul internaţionalului egiptean Mohamed Mohsen Soliman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul a semnat un contract pentru următoarea stagiune.

"Avem mare încredere în absolut toţi jucătorii care şi-au dat acordul în această vară de a juca la CSM Arcada, iar Mohamed are toate calităţile pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivele sezonului următor. Abia aştept, la fel ca publicul gălăţean, să-i vedem pe toţi la treabă!", a declarat Marius Pîrvu, team-manager CSM Arcada.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Mohsen Soliman, 29 de ani, activează pe postul de centru, acolo unde clubul Arcada îi mai are pe Butnaru, Aldea şi Freimanis.

Egipteanul a jucat doar în ţara natală la Zamalek SC (2015-2021) şi la Al-Ahly SC (2021-2024), câştigând toate trofeele interne (un titlu de campion, 3 Cupe, 2 Supercupe), dar şi Campionatul Cluburilor Arabe, precum şi Campionatul Cluburilor din Africa. Cu naţionala Egiptului are o medalie de bronz la Campionatele Africii şi o alta la Jocurile Africii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.