Delegaţia australiană a anunţat, marţi, că unul dintre sportivii săi prezenţi la Jocurile Olimpice a fost depistat pozitiv cu Covid-19, relatează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anna Meares, şeful de misiune al echipei Australiei pentru Jocurile de la Paris, a confirmat că unul dintre sportivii din delegaţia australiană a fost testat pozitiv cu Covid-19. Deşi nu i-a dezvăluit identitatea, Meares a indicat că este vorba despre o jucătoare de polo.

”Am avut un sportiv din echipa de polo pe apă care se află în izolare din cauza Covid, care a fost detectat noaptea trecută”, a explicat ea la conferinţa de presă. ”Aş dori să subliniez că tratăm Covid în acelaşi mod ca şi alte virusuri, cum ar fi gripa. Nu este vorba despre Tokyo. Sportiva nu se simte rău şi continuă să se antreneze, dar doarme singură într-o cameră”, a adăugat Anna Meares.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Şefa de misiune a precizat că toţi coechipierii sportivei afectate vor purta măşti.

Turneul feminin de polo pe apă începe sâmbătă, iar jucătoarea de polo afectată de Covid nu va participa până când nu va primi aprobarea medicului delegaţiei australiene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.