Andrei Raţiu a declarat, duminică, în Germania, că tricolorii trebuie să facă un meci aproape perfect pentru a câştiga duelul din optimile Euro 2024 cu Ţările de Jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Olandezii sunt nişte jucători de cel mai înalt nivel. Cred că trebuie să facem un meci aproape perfect pentru a câştiga, să fim foarte concentraţi şi să profităm de şansele noastre. Sunt un privilegiat că fac parte din generaţia asta şi sper să fu parte în continuare. Ne aşteaptă un meci foarte important”, a spus Raţiu

El consideră că tricolorii nu trebuie subestimaţi: Sper să nu ne subestimeze, pentru că ne-am câştigat respectul câştigând grupa şi avem un potenţial mare”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Naţionala României va întâlni echipa Ţărilor de Jos, marţi, în optimile de finală ale Euro 2024, de la ora 19.00, la Munchen.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00,  după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.