Componenţii Team Romania au efectuat, luni, primele antrenamente la Paris, pentru Jocurile Olimpice, anunţă COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Canotorii au ieşit ape apă în Baza nautică Vaires sur Marne, iar echipa tehnică a amenajat corturile unde lotul de canotaj al României, cel mai numeros din TEAM ROMANIA, va avea cartierul general.
 
 
Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, şi George Boroi, secretarul general al COSR, împreună cu Ioana Bivolaru, ambasadorul României în Franţa, şi echipa sa din Paris, au vizitat locul de cantonament al canotorilor încă din prima zi de antrenamente, iar canotoarea Secolului XX Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, a fost ghidul înalţilor oaspeţi.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
La gimnastică artistică Andrei Munteanu a probat paralele franceze, iar Mălina Călugăreanu a fost en-garde la primele antrenamente olimpice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.