Echipa Unirea Slobozia a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, liderul clasamentului, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Clinceni, Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 16, prin Gele, iar în minutul 22 se contura deja surpriza, când Toma a înscris dintr-o lovitură liberă şi gazdele conduceau cu 2-0. Elevii lui Mihalcea au trecut pe lângă 3-0 în minutul 40 şi au intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Clujenii au revenit în meci prin golul lui Artur Miranyan, care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Boboc. Imediat Vlăsceanu a înscris pentru gazde, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid la Afalna, în minutul 53. Liderul clasamentului a egalat în minutul 63, la şutul din careu al lui Radu Boboc. Sekou Camara a trimis în bară, în minutul 83, iar oaspeţii au trecut pe lângă victorie la ultima fază a meciului. Masoero a trimis cu capul şi Toma a scos de pe linia porţii. Scorul final a fost Unirea Slobozia – U Cluj 2-2 şi echipa lui Sabău rămâne lider, cu 23 de puncte, iar Unirea Slobozia se află pe locul 13, cu 12 puncte.

UNIREA SLOBOZIA: D. Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, C. Toma – Pacionel (Perianu 71), Coadă – Aganovic (S. Camara 66), Afalna, Vlăsceanu (Purece 78) – Gele. ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

U CLUJ: Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Ov. Popescu (Blănuţă 46), Bic (Oaidă 75) – R. Silaghi (Raţă 46), Nistor (G. Simion 76), Berto (A. Miranyan 46) – M. Thiam. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Gele 26 / Masoero 21, Chipciu 80, Blănuţă 89

Arbitri: Robert Avram – Romică Bîrdeş, George Duţă

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Lucian Rusandu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.