Meciul Universitatea Craiova - Rapid, scor 1-1, disputat la 31 august, în etapa opta, a strâns cei mai mulţi spectatori de până acum în sezonul 2024/2025 al Superligii: 19.940, conform paginii de Facebook a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Al doilea meci în clasamentul cu cei mai mulţi spectatori este Universitatea Cluj - Dinamo, scor 1-0, disputat la 2 septembrie, în etapa a opta. La această întâlnire au fost prezenţi 18.067 de spectatori.

Rapid şi Universitatea Cluj au jucat pe stadionul din Giuleşti la 16 septembrie, în etapa a noua. La meciul câştigat de clujeni cu scorul de 2-0 au fost prezenţi 12.691 de spectatori.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În topul primelor şapte meciuri cu cea mai mare audienţă fizică de până acum, echipele Rapid şi Universitatea Cluj sunt prezente de câte patru ori, iar Dinamo, Universitatea Craiova şi CFR Cluj de câte două ori.

Din Superliga s-au disputat 12 etape.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.