Echipa Universitatea Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ultima clasată, echipa botoşăneană a deschis scorul repede, încă din minutul 3, în confruntarea cu liderul Universitatea Cluj. Bodişteanu a înscris cu un şut de la 20 de metri, pe jos, la care Gertmonas nu a avut reacţie. Clujenii au replicat prin Ovidiu Popescu, şut în bara transversală, în minutul 25 Golul egalizator al oaspeţilor a venit în minutul 45, când Chipciu a centrat de pe stânga şi Iulian Cristea a înscris cu capul. Repriza a doua a adus golul victoriei pentru clujeni. Sabău a efectuat o triplă schimbare în minutul 87, iar unul dintre jucătorii introduşi a înscris la prima atingere de minge. Nistor a executat o lovitură liberă şi Artur Miranyan a trimis în plasă, cu o lovitură de cap.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1 şi conduce în clasament cu 29 de puncte, cu şapte mai mult decât ocupanta locului secund, Petrolul Ploieşti. FC Botoşani rămâne ultima în clasament, cu 12 puncte.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

FC BOTOŞANI: Anestis – A. Diez (Matricardi 53), Sadiku, G. Miron, Pavlovic – Aldair Ferreira, Francisco Junior (Charles Petro 53) – Adams Friday, Ongenda (Mouaddib 80), Bodişteanu (Pănoiu 46) – Fulop (E. Lopez 67). ANTRENOR Liviu Ciobotariu

U CLUJ: Gertmonas – Boboc (Raţă 75), Masoero, I. Cristea, Chipciu – G. Simion (A. Miranyan 87), Bic, Ov. Popescu (Tchassem 87), H. Berto (Nistor 64) – M. Thiam, Blănuţă (V. Ştefan 87). ANTRENOR Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: H. Berto 63, Boboc 67

Cartonaş roşu: Adams Friday (FC Botoşani) min. 78

Arbitri: Szabolcs Kovacs – Alexandru Vodă, George Duţă – Mariu Omuţ

Arbitri VAR: Florin Andrei – Claudiu Marcu

Observator: Iosif Olah

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.