Simone Inzaghi, antrenorul echipei italiene Inter Milano, a fost interogat miercuri, de către poliţia italiană, într-o anchetă penală privind legăturile dintre grupările ultraşilor interişti şi crima organizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Simone Inzaghi (48 de ani) nu este cercetat, fiind interogat de poliţie în calitate de martor, au declarat surse apropiate anchetatorilor.

Săptămâna trecută, poliţia italiană a arestat 19 ultraşi importanţi, din galeriile cluburilor Inter Milano şi AC Milan, mulţi dintre aceştia fiind suspectaţi că au legături cu 'Ndrangheta, cea mai mare grupare mafiotă din Europa.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Într-un mandat de arestare care conţine 568 de pagini, procurorii au oferit detalii despre modul în care unul dintre liderii ultraşilor lui Inter, Marco Ferdico, l-a sunat pe Inzaghi cu puţin timp înainte de finala Ligii Campionilor din 2023 pentru a-i cere să facă lobby pe lângă directorii clubului pentru a aloca mai multe bilete grupului de fani.

Procurorii au spus că ambele echipe milaneze sunt părţi ofensate în acest caz şi vor trebui să-şi revizuiască relaţiile cu fanii. Preşedintele clubului Inter Milano, Giuseppe Marotta, a spus că gruparea pe care o conduce cooperează cu autorităţile

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.