Echipa italiană Juventus Torino a încheiat duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia AS Roma, în etapa a treia din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Torino, Juventus şi AS Roma au disputat o primă repriză aprinsă, cu faze de poartă, dar goalkeeperul romanilor, Svilar, a păstrat scorul alb. Meciul a fost echilibrat şi în repriza secundă. Juventus a trecut pe lângă gol în minutul 49, prin Vlahovic, iar oaspeţii au ratat prin Angelino şi scorul final a fost Juventus Torino – AS Roma 0-0.

Într-un alt meci, Udinese s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Como, prin golul înscris de Brenner, în minutul 43. Oaspeţii puteau egala din penalti, în minutul 90+5, dar Okoye a ratat şi Udinese a învins.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În clasament, Juventus este pe locul al doilea, cu 7 puncte, Udinese are tot şapte puncte, dar ocupă poziţia a patra. AS Roma este în subsolul ierarhiei din Serie A, cu două puncte, pe locul 17. Como e ultima clasată, cu un singur punct.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.