Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 4-4, cu gruparea Juventus Torino, în etapa a 9-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Milano s-a disputat episodul 252 din Derby d’Italia, iar gazdele au deschis scorul, în minutul 15, dintr-un penalti obţinut de Thuram, după o intervenţie a lui Danilo. A transformat Zielinski şi a fost 1-0 pentru Inter. Torinezii au egalat în minutul 20, prin Dusan Vlahovic, iar Timothy Weah a adus echipa oaspete în avantaj după alte şase minute. Gazdele au replicat prin golul egalizator reuşit de Henrikh Mkhitaryan, din minutul 35, pentru ca în minutul 36 Kalulu să comită henţ în careu şi Inter să primească un penalti. Zielinski a transformat pentru a doua oară şi gazdele au intrat cu avantaj la pauză, 3-2.

În partea secundă, Denzel Dumfries a marcat golul de 4-2, în minutul 53, şi torinezii au căutat să revină în meci. În minutul 71 Kenan Yildiz, intrat pe teren de nouă minute, a redus din diferenţă, înscriind pentru Juventus. Acelaşi jucător a adus egalarea în minutul 82, din pasa lui Conceicao şi Inter Milano – Juventus Torino s-a terminat 4-4, în ciuda eforturilor celor două echipe de a marcat golul victoriei.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Inter Milano este pe locul 2 în clasament, cu 18 puncte, urmată de Juventus, cu 17 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.