Pilotul francez Sébastien Ogier (Toyota) a câştigat Raliul Finlandei, duminică, în faţa belgianului Thierry Neuville (Hyundai), care şi-a mărit avansul în fruntea Campionatului Mondial de Raliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Campionul mondial în exerciţiu Kalle Rovanperä (Toyota) a ieşit de pe şosea duminică dimineaţa, în penultima etapă, în timp ce conducea cursa şi, prin urmare, nu a putut câştiga raliul său naţional, care lipseşte încă din palmaresul său.

Atât Ogier, cât şi Rovanperä dispută doar un sezon parţial în acest an, ceea ce le reduce şansele în campionat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Neuville a participat la toate evenimentele şi şi-a mărit avansul în clasamentul provizoriu cu 168 de puncte faţă de 141 ale lui Ogier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.