Ruud van Nistelrooy, care a strălucit ca jucător la Manchester United, a fost numit, joi, secund al tehnicianului Erik ten Hag în staful tehnic al echipei engleze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Van Nistelrooy, care a rămas fără club de un a,n de când a părăsit PSV Eindhoven, revine astfel în activitate. Fostul atacant (48 de ani), în prezent antrenor, va fi unul dintre secunzii lui Erik ten Hag, care rămâne în funcţia de antrenor. 

"Este o plăcere deosebită să îi urez bun venit lui Ruud înapoi la clubul unde s-a bucurat de atât de mult succes ca jucător", a declarat Dan Ashworth, directorul sportiv al Manchester United. "Ştiu că el şi René (Hake, un alt nou secund) vor contribui la consolidarea mentalităţii de învingător şi a standardelor înalte pe care le urmărim".

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

Ruud Van Nistelrooy s-a întors la un club pe care îl cunoaşte bine, unde a jucat mult timp (2001-2006) şi a câştigat multe trofee, inclusiv Premier League în 2003.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.