Daniil Medvedev l-a învins sâmbătă pe Tomas Machac într-un meci din turul al treilea al turneului de la Roland-Garros, dar arbitrul de scaun Damien Dumusois a fost şi el aplaudat pe terenul Suzanne-Lenglen, el salvând un porumbel rănit, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În timpul unei schimb în setul al patrulea al unui meci jucat sub acoperiş, porumbelul a ajuns pe zgură în faţa scaunului lui Medvedev, dând din aripi, dar părând incapabil să zboare.

"Sper că pasărea este bine. Nu arăta prea bine. Cred că poate era ceva (în neregulă) cu aripa", a declarat Medvedev. "Arbitrul a făcut o treabă bună. A fost foarte blând... Sper ca pasărea să fie bine".

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Arbitrul a coborât de pe scaun pentru a lua pasărea cu un prosop. Porumbelul a încercat să scape sărind, dar el a reuşit să prindă pasărea şi să o dea unui alt oficial al turneului, în aplauzele spectatorilor.

Medvedev a câştigat meciul cu scorul de 7-6 (4), 7-5, 1-6, 6-4, în trei ore şi 23 de minute.

Tot în turul trei, germanul Alexander Zverev, favorit 4, a avut un meci maraton de patru ore şi 14 minute cu olandezul Tallon Griekspoor, cap de serie 26. Zverev s-a impus cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, 4-6, 7-6 (3).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.