Legendarul fotbalist italian Roberto Baggio a fost sechestrat, agresat şi jefuit de un grup de infractori în locuinţa sa din Altavilla Vicentina, în timpul meciului pierdut de Italia la Euro 2024 în faţa Spaniei, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corriere dello Veneto scrie că Baggio şi familia sa se aflau acasă, în Altavilla Vicentina, urmărind meciul dintre Italia şi Spania de la Euro 2024, când un grup de aproximativ cinci infractori înarmaţi a intrat în casa lor.

Intruşii i-au imobilizat pe Baggio şi pe membrii familiei sale, iar atunci când el a încercat să riposteze a suferit o rană adâncă la cap, fiind lovit cu un pistol. Baggio şi familia sa au fost apoi închişi într-o cameră, în timp ce casa le-a fost răscolită.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Infractorii au devastat locuinţa fostului fotbalist, furând bani, obiecte personale, ceasuri şi alte obiecte de valoare.

Ulterior, Baggio a reuşit să spargă uşa şi să sune la carabinieri după ce intruşii au plecat.

Baggio a fost dus rapid la un spital din Arzignano, unde a fost tratat şi i s-au aplicat puncte de sutură la rana de la cap. Carabinierii au discutat cu familia pentru a începe investigaţia şi au luat imagini de pe camerele de supraveghere din casă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.