Regele Philippe al Belgiei a fost prezent, sâmbătă seară, la meciul cu România de la Koln, câştigat de belgieni, scor 2-0, la Campionatul European, alături de trei dintre cei patru copii ai săi şi ai reginei Mathilde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Koln, regele de 60 de ani a fost însoţit de prinţul Gabriel (20 de ani), prinţul Emmanuel (18 ani) şi prinţesa Eléonore (16 ani).

Prinţesa Elisabeth (22 de ani), ducesă de Brabant şi moştenitoare a tronului, nu a fost prezentă.

Regele i-a vizitat deja pe jucătorii lui Domenico Tedesco la 4 iunie, la baza de pregătire de la Tubize, înainte de plecarea la Euro-2024.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

În ultima etapă, România întâlneşte Slovacia, iar Belgia va evolua cu Ucraina.



 

 

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.