Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia West Ham United, într-un meci din etapa a treia a Premier League. Golurile învingătorilor au fost marcate de Erling Haaland.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Haaland a fost omul meciului la Londra. A deschis scorul în minutul 10, din pasa lui Bernardo Silva. Gazdele au egalat în minutul 19, prin autogolul lui Ruben Dias. Dar atacantul norvegian şi-a adus din nou echipa în avantaj cu un gol înscris în minutul 30. Assist-ul a fost oferit de Rico Lewis. Al treilea gol al lui Haaland a venit în minutul 83, când golgeterul „cetăţenilor” a marcat la singura sa ocazie din partea secundă şi Manchester City s-a impus cu 3-1.

Haaland a ajuns astfel la 70 de goluri marcate în 69 de meciuri disputate în Premier League, este golgeter în campionat cu 7 goluri, iar City are trei victorii din trei etape şi conduce cu 9 puncte în clasament.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 3-a din Premier League:

Arsenal Londra – Brighton 1-1 (Kai Haverrtz 38 / Joao Pedro 58);

Brentford – Southampton 3-1 (Mbeumo 43, 65, Wissa 69 / Sugawara 90+4);

Everton – Bournemouth 2-3 (M. Keane 50, Calvert-Lewin 57 / Semenyo 87, Cock 90+2, Sinistera 90+6);

Ipswich Town – Fulham 1-1 (Delap 15 / A. Traore 32);

Leicester City – Aston Villa 1-2 (Buonanotte 73 / Onana 28, Duran 63);

Nottingham Forest – Wolverhampton 1-1 (C. Wood 10 / Bellegarde 12);

West Ham United – Manchester City 1-3 (Ruben Dias 19 autogol / Haaland 10, 30, 83).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.