Naţionala de polo a început, luni, pregătirea în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Paris, sub comanda antrenorului Bogdan Rath. Cantonamentul de pregătire durează până în 21 iulie, când echipa va pleca spre Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit FR Polo, pregătirea sportivilor tricolori este structurată astfel: cantonament la Braşov şi Poiana Braşov (3-9 iunie), la Complexul Olimpic Sydney 2000 (Izvorani, 10-23 iunie), pregătire comună şi un meci test cu reprezentativa Italiei, în deplasare (24-27 iunie), turneu amical la Sabac, cu adversare calificate la JO (3-7 iulie), ultimul cantonament, tot la Izvorani (9-21 iulie).

Antrenorul Bogdan Rath a convocat 23 de jucători, care evoluează la echipele Spandau 04 Berlin, EN Tourcoing, PannErgy MVLC Miskolc, Steaua Bucureşti, CSM Oradea, Dinamo Bucureşti.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Le dorim multă putere de muncă şi tot ce e mai bun pentru a ne reprezenta cu mândrie la Jocurile Olimpice. Hai, România!”, este mesajul FR Polo.

Naţionala de polo a României s-a calificat la JO datorită clasării pe locul 10 la Campionatul Mondial, fiind prima echipă eligibilă în urma retragerii din competiţia de la Paris a Africii de Sud.

România va juca la JO în grupa A, cu Grecia, Croaţia, SUA, Italia, Muntenegru. În grupa B au fost repartizate Ungaria, Spania, Australia, Japonia, Serbia şi Franţa.

Echipa României a participat ultima dată la Jocurile Olimpice în 2012, când s-a clasat pe locul 10. Cea mai bună clasare a sa a fost la ediţia din 1976, când a fost pe locul 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.