Antrenorul olandez Pepijn Lijnders a semnat un contract cu gruparea Red Bull Salzburz, a anunţat miercuri clubul austriac, pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pepijn Lijnders (41 de ani) a semnat un contract pe trei ani cu Red Bull Salzburg, club aflat pe locul secund în Bundesliga austriacă. Lijnders lucrează la FC Liverpool din anul 2014, şi i-a fost alături lui Jurgen Klopp pe aproape întreaga perioadă a mandatului acestuia la „cormorani”, cu excepţia perioadei ianuarie – iunie 2018, atunci când a lucrat ca antrenor principal la formaţia olandeză NEC Nijmegen.

„Este un adevărat privilegiu pentru mine. După PSV Eindhoven, FC Porto şi Liverpool, ajung la un alt club de excepţie, cu o structură foarte bună şi care pune accent pe dezvoltarea tineretului”, a declarat Lijnders pe site-ul lui Liverpool. „Vreau să dezvolt o mentalitate de echipă care să pună accent pe un stil de joc ofensiv şi în care baza să o constituie pasiunea şi setea de succes. Familia mea a vizitat deja oraşul şi a fost impresionată de frumuseţea lui, dar şi de amabilitatea oamenilor. Acesta a fost unul din motivele importante care m-au făcut să aleg Red Bull Salzburg”, a adăugat el.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.