Meciul dintre Argentina şi Maroc, scor 1-2, disputat miercuri în cadrul turneului olimpic de fotbal masculin, a fost suspendat de arbitru timp de aproape două ore după ce spectatorii au intrat pe teren, în timp ce VAR-ul verifica un posibil ofsaid la un gol egalizator al argentinienilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maroc a condus cu 2-0 în meciul de la St Etienne, prin golurile marcate de Soufiane Rahimi, în minutele 45+2 şi 49, din penalti. Giuliano Simeone a redus din diferenţă, în minutul 68, iar Cristian Medina a egalat în minutul 90+16 pentru Argentina, campioana olimpică en-titre. În acel moment suporterii marocani au început să arunce cu diverse obiecte pe tere, iar jucătorii argentinieni au plecat spre vestiare.

Arbitrul suedez Glenn Nyberg a întrerupt meciul în timp ce terenul a fost invadat de suporteri. În acel moment, arbitrii din camera VAR, unde asistent era şi românul Ovidiu Haţegan, verificau o posibilă poziţie de ofsaid la golul egalizator al argentinienilor. Spectatorii au fost apoi evacuaţi şi meciul a apărut ca fiind întrerupt pe site-ul oficial al Jocurilor Olimpice. După mai bine de o oră, echipele au revenit pe teren, iar arbitrul a verificat la VAR faza golului egalizator. Reuşita lui Medina a fost anulată din cauza unei poziţii de ofsaid la Bruno Amione şi Maroc s-a impus cu 2-1. Partida s-a mai jucat timp de trei minute şi 45 de secunde, apoi Nyberg a fluierat finalul ei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.