Recrutat de Los Angeles Lakers în această vară, Bronny James va juca de acum înainte alături de tatăl său, LeBron James, în NBA. Într-un podcast, starul american a indicat că a refuzat să îi permită fiului său să îi spună „tată” pe teren, dorind să menţină o relaţie profesională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În podcastul „The Shop”, ”King” James (39 de ani) a vorbit despre ce ar putea însemna această situaţie pe teren.

Întrebat dacă Bronny, în vârstă de 19 ani, îi poate spune „tată” atunci când este pe teren sau la antrenament, LeBron James a fost clar. „Nu, el nu poate. Am stabilit deja asta”, a răspuns cel care se va bucura de cel de-al 22-lea sezon în NBA. „Nu-mi poate spune „tată” la locul de muncă. Aşa este. După ce ieşim din cameră şi uşile se închid, pot fi din nou „tată”, în maşină dacă mergem împreună acasă, de exemplu. Acasă, pot fi „tată””.

”Îmi poate spune '2-3' (numărul de pe tricoul său) sau 'Bron' sau 'GOAT' dacă vrea”, a glumit LeBron James. „Depinde de el. Dar este uşor pentru mine, pentru că îi spun 'Bronny' de mult timp. Nu e ca şi cum i-aş spune 'Hei, fiule', aşa că e uşor pentru mine.”

„Va fi doar o adaptare pentru el”, a conchis LeBron James. „Dar nu putem alerga pe teren şi să fie ceva de genul 'Tată, dă mingea sus, sunt aici' sau 'Tată, du-te!' Nu, nu poţi face asta”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

După draft, în care Bronny James a fost selectat pe locul 55 de către Lakers, LeBron James şi-a prelungit cu două sezoane contractul cu actuala sa franciză.

În această vară, „LBJ” şi compatrioţii săi au câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, învingând în finală echipa Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.