Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa (România/Spania), cap de serie numărul 4, s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 Japan Open, de la Osaka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Niculescu şi Bucşa au ajuns în finală după ce adversarele lor din semifinale, Gabriela Dabrowski (Canada) şi Erin Routliffe (Noua Zeelandă), favorite 1, s-au retras.

Românca şi colega sa au beneficiat de retragerea adversarelor şi în sferturile de finală. Marie Bouzkova (Cehia) şi Camila Osorio (Columbia) s-au retras din cauza unei probleme medicale a jucătoarei cehe.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În finală, Monica Niculescu şi Cristina Bucşa vor înfrunta echipa favorită 3, Ena Shibahara/Laura Siegemund (Japonia/Germania). Câştigătoarele turneului vor primi 12.820 de dolari şi 250 de puncte, iar finalistele învinse vor fi recompensate cu 7.210 dolari şi 163 de puncte.

La simplu, Ana Bogdan, locul 111 WTA, a fost eliminată vineri în sferturile de finală, fiind învinsă de olandeza Suzan Lamens, numărul 125 mondial, scor 4-6, 6-3, 6-3, în două ore şi 23 de minute. Ana Bogdan a obţinut un premiu de 6.608 dolari şi 54 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.