Mihai Lixandru, căpitanul FCSB în meciul cu UTA, spune că se simte bine şi că accidentarea de la gleznă nu este aşa gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Mi-a fugit glezna la acea fază, nu e ceva grav, e o mică entorsă. A văzut=o medicul echipei. Voi merge la lot, mă aşteaptă medicul echipei naţionale şi vom vedea. Îmi doresc ca totul să fie ok, să rămân acolo, dar acum asta nu depinde de mine, ci de domnul selecţioner. Eu acum mă simt bine si sper să fie bine. Când am simţit durerea, gândul mi-a fugit la naţional. Dar acolo nu a fost o intrare dură, a fost un clinci, am călcat şi eu pe piciorul adversarului, de acolo mi-a fugit mie glezna. Şi gazonul a fost destul de rău”, a declarat Mihai Lixandru după ce a ieşit accidentat în meciul dintre FCSB şi UTA Arad, de pe stadionul Arcul de Triumf, duminică seară.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.