Federaţia Argentiniană de Fotbal a anunţat, miercuri, revenirea căpitanului Lionel Messi în lotul naţionalei pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale împotriva Venezuelei şi Boliviei. Jucătorul în vârstă de 37 de ani s-a recuperat după o accidentare la gleznă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Messi, care joacă pentru Inter Miami în Major League Soccer, nu a fost inclus în echipa Argentinei pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială cu Chile şi Columbia, din septembrie, din cauza accidentării suferite în finala Copa America.

Argentina a învins Columbia cu 1-0 şi a cucerit al 16-lea titlu în Copa America, un record.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
LOTUL ARGENTINEI:
Portari - Geronimo Rulli, Walter Benitez, Juan Musso.
Fundaşi - Gonzalo Montiel, Nahuel Molina, Cristian Romero, Lisandro Martinez, Nicolas Otamendi, German Pezzella, Leonardo Balerdi, Marcos Acuna, Nicolas Tagliafico.
Mijlocaşi - Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Leandro Paredes, Enzo Fernandez, Giovani Lo Celso, Thiago Almada, Guido Rodriguez, Nico Paz.
Atacanţi - Nicolas Gonzalez, Lautaro Martinez, Alejandro Garnacho, Julian Alvarez, Valentin Carboni, Paulo Dybala şi Lionel Messi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.