Neil Lennon, antrenorul echipei Rapid, este dezamăgit pentru că giuleştenii nu au câştigat meciul de pe teren propriu, cu CFR Cluj, încheiat la egalitate sâmbătă seara, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut patru-cinci ocazii. Am fost dezamăgiţi că am primit al doilea gol, dar reacţia noastră din repriza a doua a fost foarte bună. Nu cred că a fost norocul. Sunt dezamăgit că am făcut doar egal. Am demonstrat un spirit de echipă excelent şi trebuia să obţinem victoria. Mulţi dintre jucătorii mei s-au ridicat la un nivel foarte bun. Sunt încântat de evoluţia echipei, dar dezamăgit de rezultat. Ei au o echipă foarte experimentată şi cu un antreor foarte bun. Rrahmani cred că este în regulă, nu pot să vă dau un diagnostic, dar cred că îşi va reveni în câteva zile. Sper că în următoarea săptămână vor mai veni trei jucători. Avem nevoie de transferuri”, a declarat Neil Lennon.

CITEȘTE ȘI Superliga: Rapid Bucureşti – CFR Cluj 2-2. Giuleştenii au egalat la ultima fază
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.